Sinun puolellasi

Lakikoski on vuonna 2018 perustettu loimaalainen lakitoimisto. Tarjoamme sekä yksityis- että yritysasiakkaille kohdennettuja osaavia lakipalveluja, asiakaslähtöisellä ja kannustavalla otteella.

Tarinamme alku syntyi elämän sattumista ja uramuutoshaaveista, kun sekä perustajamme Virve Koski että yritysjuridiikan osaaja Jyrki Mannelin päätyivät intohimonsa, lakiopintojen, pariin. Kaksikko tapasi sattumalta oikeustieteellisen luennolla ja yhteistyön luominen siitä lähtien “tuntui oikealta”.

Kummallakin heistä on lisäksi insinööritutkinnot ja vuosien työkokemus ennen lakialalle siirtymistä, jonka kautta ammentaa ymmärrystä ja osaamista asiakkaiden käytännön haasteisiin. Elämänkokemusta on myös kertynyt, joka hyödyttää asiakkaiden kysymysten ja pulmien käsittelyissä.

Lakikosken slogan “sinun puolellasi” kuvaa heidän työskentelytapaansa parhaimmillaan. Virve ja Jyrki ovat asiantuntijoita varmalla ja välittävällä otteella. Heidän tavoite on aina luoda asiakkailleen paras lopputulos.

Lakikosken toiminnassa positiivisuus ja huumori ovat läsnä, vaikka työtä tehdään ammattimaisella vakavuudella. Virve ja Jyrki ovat kumppanuushenkisiä ja ovat asiakkailleen parhaita lakiosaamisen tukipilareita. Heidän isona etunaan ovat myös laajat verkostot, joiden avulla haastavienkin asioiden käsittely onnistuu tehokkaasti.

Tiimimme

virve.koski@lakikoski.fi

Virve oppi nopeasti olevansa asiakkailleen erinomainen neuvottelija ja sovittelija – tästä kertoo hänen sovittelujen onnistumisprosentti, joka on täydet sata. Tuloksien takana on vankka osaaminen yksityisasiakkaiden tapausten käsittelyistä, määrätietoinen asenne ja halu auttaa asiakkaita.

Osaamista löytyy perunkirjoituksien, riitojen, rikoksien, avio- ja kuolemantapauksien käsittelyistä aina kansainvälisten henkilöjuridiikan erityistapauksiin asti.

jyrki.mannelin@lakikoski.fi

Jyrkin osaaminen on yritysjuridiikassa, yrityssopimuksissa ja henkilöstöasioiden käsittelyssä sekä kehittämisessä.

Pitkäaikaisen yrittäjän, yritysjohtajan ja myynnintekijän kokemus luo varmuutta. Ratkaisuja löytyy monipuolisesti ja palveluina saa yritysjuridiikan lisäksi oikeudellista neuvontaa, tietosuojakonsultointia sekä kouluttamista

Lakikosken arvot

Rehellisyys

Meillä on rohkeutta nostaa asiat esille sellaisina kuin ne ovat, oli ne positiivisessa tai ei niin positiviisessa tilassa, ja käsitellä ne avoimesti ja rehdisti.

Välittävyys

Työympäristömme on tiimillemme kannustava, toisillemme tukea antava ja asiakkaillemme olemme apuna välittäen heidän haasteistaan ja tarpeistaan kaikenlaisissa tilanteissa.

Ammattimaisuus

Asiantuntevuus ja tehokkuus ovat toimintamme ydin ja asiakkaamme pidämme tilanteen tasalla. Oma kehittymisemme on jatkuvaa, jonka avulla voimme aina tarjota ajantasaista, osaavaa palvelua.

Positiivisuus

Kohtaamme asiakkaitamme lämpimän iloisella asenteella. Positiivisuus ja keskustelukykymme ovat tärkeitä tekijöitä palvelussamme.

“Palvelemme asiakkaitamme yksilöinä ja tasavertaisina, ihminen ihmiselle,
koska ymmärrämme että elämässä sattuu ja tapahtuu. Se on elämää
parhaimmillaan” – Virve Koski.